Wild Beauty

A Lizzy Card termékeinek népes rajongótáborában az elmúlt évek során kialakult egy szinte különálló, nem is olyan kicsi csapat: azoké, akiket a kutyák és cicák helyett másik állatok ejtenek rabul, méghozzá a lovak!
Ennek ellenére mégis úgy éreztük, hogy a GeoHorse-kollekció fölött eljárt az idő, így 2019-ben már nem készítettünk új dizájnt ezen a néven. A paripák szerelmeseinek azonban nem kell megijedniük, hiszen A Wild Beauty koncepciója sok tekintetben idézi meg elődeiét.White

A termékcsalád minden egyes tagján egy-egy gyönyörű paripa kapott helyet, s hogy kifejezzük ezen állatok szelíd, mégis természetből kiszakíthatatlan mivoltát, csodaszép, virágos réteket idéző motívumokkal vettük körül őket.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a lovak iránti megzabolázhatatlan lelkesedés főként a nyolc és tizenhat év közötti lányokat jellemzi, így a kollekció minden tekintetben az ő igényeiket szolgálja ki.Brown

A bájos, lányos színvilágú termékcsaládban egyaránt megtalálhatók az alsó tagozatosoknak fejlesztett termékek, valamint az ifjú hölgyek igényeit kiszolgáló darabok.
A Wild Beauty termékei épp olyanok, mint leendő tulajdonosaik: természetesek, gyönyörűek, s persze egy kissé vadak – de épp ezért szeretjük őket.